keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Aikaa on jälleen kulunut viikkoja ilman uusia blogipäivityksiä -.- my mistake.
Täällä intissä ei kovinkaan ehdi kirjoitella, mistä tulikin mieleeni.. pitäisi varmaan kirjoittaa tulevaisuudessa elämästä täälläkin.
Mutta on tylsää kirjoittaa mitään jos ei ole tekstin kylkiäisenä kuvia. Hirveä hinku tuli kuitenkin, joten joudutte nyt tylsistymään kuvattomaan materiaaliin :P

Viimeviikonloppuna oli muutto, josta bloggailen heti kotoon päästyäni. Asunto on tyhjä ja kaikki ärsyttävät ja ylimääräiset tilpehöörit/tarpeettomat opiskelumateriaalit/piirrokset ja tavarat ylipäänsä- on hilattu roskikseen tai kiertoon. Teen uuden Uudenvuodenlupauksen ja päätän, että pysyn kohtuuden rajoissa tavaroiden määrässä ja koetan olla uskollinen sisustusvisioilleni. Aamen.
Mielessä pyörii jotain vaaleaa, luonnonmateriaaleja hyödyntävää ja tietysti jotain vanhaa.. olen tunnetusti hulluna vintageen ja aikaa nähneeseen tavaraan. Antiikkiliikkeestä ostettu kankainen, laventelinsininen lampunvarjostin odottelee marmorisen, valkean lampunjalan kanssa pääsyä uuteen kotoonsa.
Myöskin Ilkka Seikku 
http://tuluskivi.suntuubi.com/?cat=31 saa tässä kevään korvalla tilaussähkärin peurantaljasta jahka ehdin hänelle kirjoitella.

Mutta näihin tunnelmiin päätän kirjoitteluni tälläkertaa. Pitää ehtiä näyttelemään nukkuvaa alikersanttia alokkaiden käytännönkoetta varten. See ya ;)


Kuvassa tavaroita pakattuna muuttoa varten, laatikossa CD- levyjä, Rolling Stonesilta, ACDClta, Led Zeppeliniltä ja Coldplaylta), lisäksi kuvassa mummon vanha pikkulaukku, kapiokirstuni äidiltä, kukko-kannu antiikkikaupasta, sekä lattialla kukkainen veska kirpputorilta, sekä ihanat talvikenkäni brandosilta)

hyllyllä puolestaan muuttoa odottelee se marmorinen lampunjalka ja söpö varjostin, turkistyynynpäällinen ja harmaa knalli
(kuvassa oleva hajuvesi on raikas Versacen Yellow Jeans, joka on kestänyt aikaa tuoksuen silti miellyttävältä)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti